Suomen avantgarden ja modernismin seura

Suomen avantgarden ja modernismin seuran (Finnish Association for Modernism and Avantgarde – FAM ) tehtävänä on avantgarden ja modernismin tuntemuksen ja tutkimuksen edistäminen Suomessa. Seura on rekisteröity yhdistys.

Seura järjestää seminaareja, harjoittaa tutkimus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä ylläpitää FAM sivustoa, jossa ilmestyvät seuran julkaisut ja artikkelit.

FAMin hallituksen jäsenet toimintavuonna  2020 – 2021  ovat Irmeli Hautamäki (pj), Riikka Haapalainen (siht.), Riikka Ala-Hakula, Marja Härmänmaa, Timo Kaitaro, Aleksi Lohtaja ja Helena Sederholm.

irmeli.hautamaki@kolumbus.fi,

riikka.haapalainen@aalto.fi

riikka.ala-hakula@gmail.com

marjaharmanmaa@gmail.com

Timo.Kaitaro@helsinki.fi

aleksi.o.lohtaja@student.jyu.fi

Helena.Sederholm@aalto.fi

Tule mukaan toteuttamaan ja kehittämään seuran toimintaa ja LIITY JÄSENEKSI !

Suomen avantgarden ja modernismin seuraan voi nyt virallisesti liittyä jäseneksi. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa (10 euroa perustutkinto-opiskelijoilta, apurahatutkijoilta, eläkeläisiltä ja työttömiltä). Liittyminen tapahtuu seuraavasti:

1) Maksa jäsenmaksu seuran tilille:

Suomen avantgarden ja modernismin seura

Tilinumero: FI39 1544 3000 0662 38

Viitenumero: 2215

2) Lähetä yhteystietosi (nimi, kotiosoite ja sähköposti, jos se on eri kuin se, josta lähetät viestin) sähköpostiosoitteeseen finnishavantgarde@gmail.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään JÄSEN + oma nimi.

Jos haluat tulla mukaan toimintaan ota meihin yhteyttä: finnishavantgarde@gmail.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin seuraan liittyviin kyselyihin.